Bezpieczne zakupy oraz dane osobowe

Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652208.

Promocje
Produkt dnia
Pyłek kwiatowy - 1000g
Pyłek kwiatowy - 1000g
81,90 zł
szt.
Czystek ziele - Cistus incanus - 100g
Czystek ziele - Cistus incanus - 100g
14,50 zł
szt.
MEDIDERM krem - 1000g
MEDIDERM krem - 1000g
39,00 zł
szt.
ELMEX CLASSIC pasta do zębów - 75ml
ELMEX CLASSIC pasta do zębów - 75ml
11,99 zł
szt.
Furoxin tabletki - 60szt
Furoxin tabletki - 60szt
28,00 zł
szt.
Naturalny olejek lemongrasowy - 10ml
Naturalny olejek lemongrasowy - 10ml
13,00 zł
szt.
A-Z Chlorella kapsułki - 60szt
A-Z Chlorella kapsułki - 60szt
21,00 zł
szt.
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
30,00 zł 14,99 zł
szt.
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
31,00 zł
szt.
Mineralny Krem Siarczkowy - 100ml
Mineralny Krem Siarczkowy - 100ml
32,99 zł
szt.
Pas gorczycowy uniwersalny FLOS
Pas gorczycowy uniwersalny FLOS
44,90 zł
szt.
Imupret N krople doustne - 50ml
Imupret N krople doustne - 50ml
31,00 zł
szt.
Biloprim Forte kapsułki - 120szt
Biloprim Forte kapsułki - 120szt
46,00 zł
szt.
Magnez+B6 Optimal tabletki - 100szt
Magnez+B6 Optimal tabletki - 100szt
14,00 zł
szt.
Minerały Franciszkańskie - 500g
Minerały Franciszkańskie - 500g
65,00 zł
szt.
Herbata Yerba Mate El Gaucho - 500g
Herbata Yerba Mate El Gaucho - 500g
27,90 zł
szt.
Magnoliamax tabletki - 30szt
Magnoliamax tabletki - 30szt
19,95 zł
szt.
Armolipid tabletki - 60szt
Armolipid tabletki - 60szt
64,95 zł
szt.
Inozytol kapsułki - 45szt
Inozytol kapsułki - 45szt
23,99 zł
szt.
Sól niskosodowa Magdisol - 500g
Sól niskosodowa Magdisol - 500g
5,99 zł
szt.
A-Z Aloes kapsułki - 60szt
A-Z Aloes kapsułki - 60szt
23,99 zł
szt.
Herbatka Lekki Oddech saszetki - 20szt
Herbatka Lekki Oddech saszetki - 20szt
13,90 zł
szt.
Traumon żel - 100g
Traumon żel - 100g
33,90 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl