Bezpieczne zakupy oraz dane osobowe

Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652208.

Promocje
Kawa Klasztorna Bonum Brasil Santos ziarnista - 1kg
Kawa Klasztorna Bonum Brasil Santos ziarnista - 1kg

89,99 zł

Cena regularna: 94,90 zł

Najniższa cena: 89,99 zł
szt.
Pojemnik sterylny na mocz 100ml - 1szt
Pojemnik sterylny na mocz 100ml - 1szt

0,99 zł

Cena regularna: 1,20 zł

Najniższa cena: 1,20 zł
szt.
Krem do rąk z Balsamem Kapucyńskim dla mężczyzn - 80ml
Krem do rąk z Balsamem Kapucyńskim dla mężczyzn - 80ml

13,49 zł

Cena regularna: 15,50 zł

Najniższa cena: 15,50 zł
szt.
Kawa Klasztorna Bonum Espresso Creme ziarnista - 1kg
Kawa Klasztorna Bonum Espresso Creme ziarnista - 1kg

79,99 zł

Cena regularna: 84,90 zł

Najniższa cena: 79,99 zł
szt.
MODA NA ZDROWIE miesięcznik o zdrowiu - 1egz aktualny
MODA NA ZDROWIE miesięcznik o zdrowiu - 1egz aktualny

2,99 zł

Cena regularna: 12,00 zł

Najniższa cena: 2,99 zł
szt.
Sól jodobromowa Iwonicka - 1kg
Sól jodobromowa Iwonicka - 1kg

29,99 zł

Cena regularna: 32,99 zł

Najniższa cena: 32,99 zł
szt.
Przyłbica ochronna - 1szt
Przyłbica ochronna - 1szt

9,99 zł

Cena regularna: 15,00 zł

Najniższa cena: 15,00 zł
szt.
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft atomizer - 250ml
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft atomizer - 250ml

9,99 zł

Cena regularna: 25,00 zł

Najniższa cena: 25,00 zł
szt.
Kapucyński balsam po goleniu - 150ml
Kapucyński balsam po goleniu - 150ml

21,99 zł

Cena regularna: 23,50 zł

Najniższa cena: 23,50 zł
szt.
Mydło Kapucyńskie z Balsamem Kapucyńskim i propolisem - 150g
Mydło Kapucyńskie z Balsamem Kapucyńskim i propolisem - 150g

15,49 zł

Cena regularna: 16,00 zł

Najniższa cena: 15,49 zł
szt.
Pojemnik sterylny na kał z łopatką - 1szt
Pojemnik sterylny na kał z łopatką - 1szt

0,85 zł

Cena regularna: 1,00 zł

Najniższa cena: 1,00 zł
szt.
Żel borowinowy Reumogel Busko Zdrój - 130g
Żel borowinowy Reumogel Busko Zdrój - 130g

34,99 zł

Cena regularna: 37,99 zł

Najniższa cena: 37,99 zł
szt.
Krople klasztorne z ziół na cukrzycę, drogi moczowe, wzmacniające wzrok - 100ml
Krople klasztorne z ziół na cukrzycę, drogi moczowe, wzmacniające wzrok - 100ml

22,99 zł

Cena regularna: 23,99 zł

Najniższa cena: 23,99 zł
szt.
ALVEO płyn doustny - 950ml
ALVEO płyn doustny - 950ml

175,00 zł

Cena regularna: 210,00 zł

Najniższa cena: 210,00 zł
szt.
Preparat dezynfekcyjny na bazie alkoholu Suma - 750ml
Preparat dezynfekcyjny na bazie alkoholu Suma - 750ml

26,99 zł

Cena regularna: 40,00 zł

Najniższa cena: 40,00 zł
szt.
Produkt dnia
Diosmed krem - 40g
Diosmed krem - 40g

23,99 zł

szt.
Sól niskosodowa Magdisol - 500g
Sól niskosodowa Magdisol - 500g

6,99 zł

szt.
SILCATIL skarpetki złuszczające
SILCATIL skarpetki złuszczające

19,95 zł

szt.
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml

19,99 zł

szt.
MEDIDERM krem - 500g
MEDIDERM krem - 500g

22,95 zł

szt.
Minerały Franciszkańskie - 500g
Minerały Franciszkańskie - 500g

65,00 zł

szt.
Mineralny Krem Siarczkowy - 100ml
Mineralny Krem Siarczkowy - 100ml

35,99 zł

szt.
Hepato Protect kapsułki - 60szt
Hepato Protect kapsułki - 60szt

21,99 zł

szt.
Oleofarm Sok 100% z rokitnika - 490ml
Oleofarm Sok 100% z rokitnika - 490ml

23,90 zł

szt.
Venobon krem - 100ml
Venobon krem - 100ml

21,90 zł

szt.
Inozytol kapsułki - 45szt
Inozytol kapsułki - 45szt

25,99 zł

szt.
Mydło Kapucyńskie z Balsamem Kapucyńskim i propolisem - 150g
Mydło Kapucyńskie z Balsamem Kapucyńskim i propolisem - 150g

15,49 zł

Cena regularna: 16,00 zł

Najniższa cena: 15,49 zł
szt.
Bioviton płyn doustny - 1000ml
Bioviton płyn doustny - 1000ml

46,00 zł

szt.
Borowina Spa Kąpiel Borowinowa - 500g
Borowina Spa Kąpiel Borowinowa - 500g

48,99 zł

szt.
Artro Protect Max kapsułki - 60szt
Artro Protect Max kapsułki - 60szt

39,99 zł

szt.
Zabłocka Sól Uzdrowiskowa - 1200g
Zabłocka Sól Uzdrowiskowa - 1200g

29,99 zł

szt.
Propolis - kit pszczeli - 50g
Propolis - kit pszczeli - 50g

36,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl