Bezpieczne zakupy oraz dane osobowe

Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652208.

Promocje
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
13,00 zł 9,99 zł
szt.
Maseczka medyczna - 1szt
Maseczka medyczna - 1szt
1,99 zł 0,99 zł
szt.
Naturalny olejek lemongrasowy - 10ml
Naturalny olejek lemongrasowy - 10ml
13,00 zł 9,99 zł
szt.
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
30,00 zł 14,99 zł
szt.
Bratek fix - 30 saszetek
Bratek fix - 30 saszetek
5,50 zł 4,99 zł
szt.
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft atomizer - 250ml
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft atomizer - 250ml
25,00 zł 12,49 zł
szt.
Preparat dezynfekcyjny na bazie alkoholu Suma - 750ml
Preparat dezynfekcyjny na bazie alkoholu Suma - 750ml
40,00 zł 28,00 zł
szt.
Produkt dnia
MEDIDERM krem - 1000g
MEDIDERM krem - 1000g
33,00 zł
szt.
Oleofarm Sok 100% z brzozy - 1000ml
Oleofarm Sok 100% z brzozy - 1000ml
9,99 zł
szt.
Szampon Leczniczy Zdrój - 130g
Szampon Leczniczy Zdrój - 130g
26,99 zł
szt.
LipoSlimmer tabletki powlekane - 60szt
LipoSlimmer tabletki powlekane - 60szt
30,00 zł
szt.
ALVEO płyn doustny - 950ml
ALVEO płyn doustny - 950ml
210,00 zł
szt.
Ultraflex kapsułki - 60szt
Ultraflex kapsułki - 60szt
32,00 zł
szt.
A-Z Chlorella kapsułki - 60szt
A-Z Chlorella kapsułki - 60szt
21,00 zł
szt.
A-Z Aloes kapsułki - 60szt
A-Z Aloes kapsułki - 60szt
23,99 zł
szt.
Borowina Spa Kąpiel Borowinowa - 500g
Borowina Spa Kąpiel Borowinowa - 500g
38,99 zł
szt.
Mineralne Mydło Siarczkowe - 300g
Mineralne Mydło Siarczkowe - 300g
21,99 zł
szt.
SILCATIL skarpetki złuszczające
SILCATIL skarpetki złuszczające
19,95 zł
szt.
Imupret N krople doustne - 50ml
Imupret N krople doustne - 50ml
29,00 zł
szt.
Heparis tabletki - 90szt
Heparis tabletki - 90szt
21,00 zł
szt.
Immunofort płyn doustny - 125g
Immunofort płyn doustny - 125g
19,90 zł
szt.
Melisana Klosterfrau płyn - 155ml
Melisana Klosterfrau płyn - 155ml
18,00 zł
szt.
Minerały Franciszkańskie - 500g
Minerały Franciszkańskie - 500g
65,00 zł
szt.
Herbata Yerba Mate El Gaucho - 500g
Herbata Yerba Mate El Gaucho - 500g
27,90 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl