Bezpieczne zakupy oraz dane osobowe

Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652208.

Promocje
Burak czerwony tabletki - 120szt COLFARM
Burak czerwony tabletki - 120szt COLFARM
29,00 zł 24,99 zł
szt.
Waleriana tabletki - 30szt COLFARM
Waleriana tabletki - 30szt COLFARM
10,50 zł 8,99 zł
szt.
Bratek w tabletkach - 30szt COLFARM
Bratek w tabletkach - 30szt COLFARM
10,50 zł 8,99 zł
szt.
Len tabletki - 60szt COLFARM
Len tabletki - 60szt COLFARM
18,00 zł 15,99 zł
szt.
Propolis 10% Maść propolisowa - 20g
Propolis 10% Maść propolisowa - 20g
11,00 zł 9,00 zł
szt.
Herbata Yerba Mate El Gaucho - 500g
Herbata Yerba Mate El Gaucho - 500g
27,90 zł 24,99 zł
szt.
Wierzbownica drobnokwiatowa tabletki - 60szt COLFARM
Wierzbownica drobnokwiatowa tabletki - 60szt COLFARM
24,00 zł 21,99 zł
szt.
NOSCAR krem na blizny i rozstępy - 30ml
NOSCAR krem na blizny i rozstępy - 30ml
32,99 zł 29,99 zł
szt.
Colgrip Zatoki saszetki - 8szt COLFARM
Colgrip Zatoki saszetki - 8szt COLFARM
9,00 zł 7,99 zł
szt.
Ostropest plamisty 80mg tabletki - 60szt COLFARM
Ostropest plamisty 80mg tabletki - 60szt COLFARM
22,00 zł 18,99 zł
szt.
Bratek w tabletkach - 90szt COLFARM
Bratek w tabletkach - 90szt COLFARM
26,00 zł 21,99 zł
szt.
Żurawina tabletki - 60szt COLFARM
Żurawina tabletki - 60szt COLFARM
18,00 zł 15,99 zł
szt.
Artro Protect Max kapsułki - 60szt
Artro Protect Max kapsułki - 60szt
39,99 zł 34,99 zł
szt.
Szyszka chmielu tabletki - 30szt COLFARM
Szyszka chmielu tabletki - 30szt COLFARM
10,00 zł 8,99 zł
szt.
Melisa tabletki - 90szt COLFARM
Melisa tabletki - 90szt COLFARM
25,00 zł 21,99 zł
szt.
Głóg tabletki - 90szt COLFARM
Głóg tabletki - 90szt COLFARM
28,00 zł 23,99 zł
szt.
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
13,00 zł 9,99 zł
szt.
Młody Jęczmień tabletki - 60szt COLFARM
Młody Jęczmień tabletki - 60szt COLFARM
18,00 zł 14,99 zł
szt.
Magnez+B6 kapsułki - 30szt COLFARM
Magnez+B6 kapsułki - 30szt COLFARM
4,50 zł 3,99 zł
szt.
Opticol Total tabletki - 30szt COLFARM
Opticol Total tabletki - 30szt COLFARM
21,00 zł 17,99 zł
szt.
Morwa biała Forte tabletki - 60szt COLFARM
Morwa biała Forte tabletki - 60szt COLFARM
29,90 zł 20,99 zł
szt.
Nervocol  Sen tabletki - 30szt COLFARM
Nervocol Sen tabletki - 30szt COLFARM
14,00 zł 11,99 zł
szt.
Depremin 612 mg tabletki powlekane - 20szt COLFARM
Depremin 612 mg tabletki powlekane - 20szt COLFARM
27,00 zł 23,99 zł
szt.
Colostrum kapsułki - 45szt
Colostrum kapsułki - 45szt
22,99 zł 19,99 zł
szt.
A-Z Aloes kapsułki - 60szt
A-Z Aloes kapsułki - 60szt
23,99 zł 19,99 zł
szt.
Maxi HairUp kapsułki - 60szt COLFARM
Maxi HairUp kapsułki - 60szt COLFARM
33,00 zł 27,99 zł
szt.
Zielona kawa Be Slim tabletki - 30szt COLFARM
Zielona kawa Be Slim tabletki - 30szt COLFARM
27,00 zł 24,99 zł
szt.
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
15,99 zł 12,99 zł
szt.
Ostropest plamisty Forte tabletki - 60szt COLFARM
Ostropest plamisty Forte tabletki - 60szt COLFARM
26,00 zł 23,99 zł
szt.
Czystek tabletki - 60szt COLFARM
Czystek tabletki - 60szt COLFARM
22,00 zł 18,99 zł
szt.
Melisa w tabletkach - 30szt COLFARM
Melisa w tabletkach - 30szt COLFARM
9,70 zł 8,99 zł
szt.
Sinucol Zatoki tabletki - 60szt COLFARM
Sinucol Zatoki tabletki - 60szt COLFARM
29,00 zł 24,99 zł
szt.
Diosmina Max 1000mg tabletki - 60szt COLFARM
Diosmina Max 1000mg tabletki - 60szt COLFARM
43,00 zł 36,99 zł
szt.
Pokrzywa w tabletkach - 30szt COLFARM
Pokrzywa w tabletkach - 30szt COLFARM
11,90 zł 10,99 zł
szt.
Pokrzywa Indyjska tabletki - 60szt COLFARM
Pokrzywa Indyjska tabletki - 60szt COLFARM
24,00 zł 19,99 zł
szt.
Essetil Complex kapsułki - 40szt
Essetil Complex kapsułki - 40szt
14,90 zł 12,90 zł
szt.
Drożdże z Bratkiem tabletki - 60szt COLFARM
Drożdże z Bratkiem tabletki - 60szt COLFARM
14,00 zł 11,99 zł
szt.
Len mielony - 2 paczki w cenie 1 - 200g + 200g
Len mielony - 2 paczki w cenie 1 - 200g + 200g
8,30 zł 6,99 zł
szt.
Nervocol Comlpex tabletki - 30szt COLFARM
Nervocol Comlpex tabletki - 30szt COLFARM
13,00 zł 10,99 zł
szt.
Maseczka medyczna - 1szt
Maseczka medyczna - 1szt
1,99 zł 0,99 zł
szt.
Artrocol kapsułki - 60szt COLFARM
Artrocol kapsułki - 60szt COLFARM
26,00 zł 22,99 zł
szt.
Szałwia tabletki - 30szt COLFARM
Szałwia tabletki - 30szt COLFARM
10,00 zł 8,99 zł
szt.
Inozytol kapsułki - 45szt
Inozytol kapsułki - 45szt
23,99 zł 19,99 zł
szt.
Magnez+B6 Optimal tabletki - 100szt
Magnez+B6 Optimal tabletki - 100szt
14,00 zł 8,99 zł
szt.
Błonnik z ananasem tabletki - 120szt COLFARM
Błonnik z ananasem tabletki - 120szt COLFARM
19,00 zł 15,99 zł
szt.
Essetil Forte 600mg kapsułki - 30szt
Essetil Forte 600mg kapsułki - 30szt
18,90 zł 16,90 zł
szt.
Produkt dnia
Herbata Yerba Mate La Oracion - 1000g
Herbata Yerba Mate La Oracion - 1000g
49,90 zł
szt.
Balsam Kapucyński - 200ml
Balsam Kapucyński - 200ml
65,00 zł
szt.
MEDIDERM krem - 500g
MEDIDERM krem - 500g
22,95 zł
szt.
Magnoliamax tabletki - 30szt
Magnoliamax tabletki - 30szt
19,95 zł
szt.
Imupret N krople doustne - 50ml
Imupret N krople doustne - 50ml
29,00 zł
szt.
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
15,99 zł 12,99 zł
szt.
Woda lecznicza ZUBER - 5 litrów
Woda lecznicza ZUBER - 5 litrów
34,00 zł
szt.
Hepato Protect kapsułki - 60szt
Hepato Protect kapsułki - 60szt
21,99 zł 19,99 zł
szt.
Mineralny Krem Siarczkowy - 115g
Mineralny Krem Siarczkowy - 115g
25,99 zł
szt.
Sollievo Advanced tabletki - 27szt
Sollievo Advanced tabletki - 27szt
22,90 zł
szt.
Magnez+B6 Optimal tabletki - 100szt
Magnez+B6 Optimal tabletki - 100szt
14,00 zł 8,99 zł
szt.
Furoxin tabletki - 60szt
Furoxin tabletki - 60szt
26,00 zł
szt.
Artro Protect Max kapsułki - 60szt
Artro Protect Max kapsułki - 60szt
39,99 zł 34,99 zł
szt.
NOSCAR krem na blizny i rozstępy - 30ml
NOSCAR krem na blizny i rozstępy - 30ml
32,99 zł 29,99 zł
szt.
MEDIDERM krem - 1000g
MEDIDERM krem - 1000g
33,00 zł
szt.
Pas gorczycowy uniwersalny FLOS
Pas gorczycowy uniwersalny FLOS
44,90 zł
szt.
Enterosgel zawiesina doustna - 225g
Enterosgel zawiesina doustna - 225g
75,00 zł
szt.
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
31,00 zł
szt.
Inozytol kapsułki - 45szt
Inozytol kapsułki - 45szt
23,99 zł 19,99 zł
szt.
A-Z Chlorella kapsułki - 60szt
A-Z Chlorella kapsułki - 60szt
21,00 zł
szt.
Balsam Świątynia Niebios - 3,5g
Balsam Świątynia Niebios - 3,5g
6,50 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl