Bezpieczne zakupy oraz dane osobowe

Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652208.

Promocje
Len mielony - 2 paczki w cenie 1 - 200g + 200g
Len mielony - 2 paczki w cenie 1 - 200g + 200g
8,30 zł 6,99 zł
szt.
Vigalex D3+K2 tabletki - 60szt
Vigalex D3+K2 tabletki - 60szt
24,00 zł 21,99 zł
szt.
Vigalex Forte 2000 IU tabletki - 60szt
Vigalex Forte 2000 IU tabletki - 60szt
28,00 zł 23,99 zł
szt.
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
30,00 zł 14,99 zł
szt.
Preparat dezynfekcyjny na bazie alkoholu Suma - 750ml
Preparat dezynfekcyjny na bazie alkoholu Suma - 750ml
40,00 zł 26,99 zł
szt.
Hydrocortisonum Oceanic krem - 15g
Hydrocortisonum Oceanic krem - 15g
8,00 zł 4,99 zł
szt.
Vigalex Max 4000 IU tabletki - 60szt
Vigalex Max 4000 IU tabletki - 60szt
46,00 zł 39,99 zł
szt.
Maseczka medyczna - 1szt
Maseczka medyczna - 1szt
1,99 zł 0,99 zł
szt.
Himalaya Herbals Rumalaya żel - 30g
Himalaya Herbals Rumalaya żel - 30g
9,99 zł 7,99 zł
szt.
Nervosan fix - 20 saszetek
Nervosan fix - 20 saszetek
7,50 zł 6,49 zł
szt.
ALVEO płyn doustny - 950ml
ALVEO płyn doustny - 950ml
210,00 zł 175,00 zł
szt.
Lipobon Complex  - 60 kapsułek
Lipobon Complex - 60 kapsułek
42,90 zł 39,90 zł
szt.
Herbarin Immuno tabletki - 30szt
Herbarin Immuno tabletki - 30szt
29,00 zł 24,99 zł
szt.
Produkt dnia
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
Płyn do dezynfekcji rąk Velodes Soft - 500ml
30,00 zł 14,99 zł
szt.
Hepato Protect kapsułki - 60szt
Hepato Protect kapsułki - 60szt
21,99 zł
szt.
Sól niskosodowa Magdisol - 500g
Sól niskosodowa Magdisol - 500g
5,99 zł
szt.
MEDIDERM krem - 1000g
MEDIDERM krem - 1000g
39,00 zł
szt.
Woda lecznicza ZUBER - 3 litry
Woda lecznicza ZUBER - 3 litry
32,00 zł
szt.
Herbatka Lekki Oddech saszetki - 20szt
Herbatka Lekki Oddech saszetki - 20szt
13,90 zł
szt.
Armolipid tabletki - 60szt
Armolipid tabletki - 60szt
54,95 zł
szt.
Chrząstka Rekina kapsułki - 100szt
Chrząstka Rekina kapsułki - 100szt
38,99 zł
szt.
SILCATIL skarpetki złuszczające
SILCATIL skarpetki złuszczające
19,95 zł
szt.
Oleofarm Sok 100% z rokitnika - 490ml
Oleofarm Sok 100% z rokitnika - 490ml
23,90 zł
szt.
Aromatol - 250ml
Aromatol - 250ml
22,95 zł
szt.
Dicloziaja żel - 100g
Dicloziaja żel - 100g
11,50 zł
szt.
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
14,99 zł
szt.
Inozytol kapsułki - 45szt
Inozytol kapsułki - 45szt
23,99 zł
szt.
Oleofarm Sok 100% z brzozy - 990ml
Oleofarm Sok 100% z brzozy - 990ml
9,99 zł
szt.
Pas gorczycowy uniwersalny FLOS
Pas gorczycowy uniwersalny FLOS
44,90 zł
szt.
Szampon Leczniczy Zdrój - 130g
Szampon Leczniczy Zdrój - 130g
26,99 zł
szt.
Melisana Klosterfrau płyn - 155ml
Melisana Klosterfrau płyn - 155ml
18,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl