Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Syrop Różano-Malinowy - 660g
Opis
SYROP RÓŻANO-MALINOWY "POLSKA RÓŻA"
Nowoczesna technologia i szacunek dla tradycji
Tradycyjna receptura
Bez konserwantów chemicznych
Syrop różano-malinowy to optymalne połączenie zalet owoców róży oraz malin
Dzięki zharmonizowanej mieszance owoców jest niezwykle aromatyczny i pyszny
ZAWARTOŚĆ BUTELKI NETTO: 500 ml (660g)
skład: cukier, sok z owoców róży (19%), sok z owoców malin (19%), kwas cytrynowy (regulator kwasowości)
WYSOKA JAKOŚĆ
Naturalna barwa
Naturalny aromat uzyskany z owoców
Bez konserwantów chemicznych
Ze względu na naturalny osad przed użyciem wstrząsnąć
SYROP RÓŻANO-MALINOWY
Dzięki zastosowanej tradycyjnej recepturze, syrop zachowuje wspaniały naturalny smak i aromat.
Syrop różano-malinowy to optymalne połączenie zalet owoców róży oraz owoców malin, dzięki zharmonizowanej mieszance owoców, jest
bogaty w witaminę C. W kuchni powinien być niezastąpionym składnikiem napojów orzeźwiających, dodatkiem do herbat i deserów.
Syrop różano-malinowy może być z powodzeniem stosowany także w ziołolecznictwie: środek delikatnie napotny i rozgrzewający w przeziębieniach, jako dodatek do gorącej herbaty oraz w uzupełnieniu niedoboru witaminy C
Owoce dzikiej róży to źródło witaminy C, zawierają również witaminy: A, B1, B, E, K, flawonoidy, garbniki, kwasy organiczne, pektyny, sole mineralne. Zawierają także przeciwutleniacze. Obecne są w nich garbniki, fitoncydy, kwasy organiczne: cytrynowy i jabłkowy oraz galaktolipid, wykazujący działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne. Spowalnia on napływ białych krwinek do stawów, hamując wydzielanie związków nasilających stany zapalne. Owoce róż mają charakter zasadowy i neutralizują treść w przewodzie pokarmowym.
Maliny są źródłem ważnych dla organizmu substancji odżywczych. Są wśród nich witaminy: C, E, A, PP, B1, B2, B6, kwas pantotenowy i biotyna. Makro i mikroelementy: wapń, potas, cynk, miedź, żelazo, magnez i mangan. Owoce mają dużą zawartość błonnika i pektyn, garbników, antocyjanów, puryn, lecytyny i fitosterolu. Maliny są również bogate w kwasy organiczne, m.in.: kwas jabłkowy i cytrynowy. Substancje obecne w malinach są ważnymi cegiełkami budującymi na co dzień nasze zdrowie, witalność i dobre samopoczucie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.