Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652209.

Promocje
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
13,00 zł 9,99 zł
szt.
BioGaia Protectis Baby krople probiotyczne - 5ml
BioGaia Protectis Baby krople probiotyczne - 5ml
38,00 zł 34,99 zł
szt.
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
15,99 zł 12,99 zł
szt.
Armolipid tabletki - 60szt
Armolipid tabletki - 60szt
54,95 zł 39,99 zł
szt.
Bliznasil plastry na blizny 17cm/3.5cm - 3szt
Bliznasil plastry na blizny 17cm/3.5cm - 3szt
89,00 zł 74,99 zł
szt.
Pinky Akuna preparat dla dzieci - 480ml
Pinky Akuna preparat dla dzieci - 480ml
156,00 zł 99,00 zł
szt.
Panthenol pianka - 150ml
Panthenol pianka - 150ml
11,95 zł 9,99 zł
szt.
Erekton MAX tabletki OLIMP - 8szt
Erekton MAX tabletki OLIMP - 8szt
29,99 zł 9,99 zł
szt.
LACALUT ACTIV pasta do zębów - 75 ml
LACALUT ACTIV pasta do zębów - 75 ml
14,50 zł 9,99 zł
szt.
Ecomer GOLD olej z wątroby rekina kapsułki - 60szt
Ecomer GOLD olej z wątroby rekina kapsułki - 60szt
50,00 zł 39,00 zł
szt.
Bliznasil Forte żel silikonowy na blizny SPF15 - 15ml
Bliznasil Forte żel silikonowy na blizny SPF15 - 15ml
34,90 zł 29,99 zł
szt.
CERA+ SOLUTIONS Emolientowy balsam do ciała - 200ml
CERA+ SOLUTIONS Emolientowy balsam do ciała - 200ml
19,60 zł 16,99 zł
szt.
Argentin-T spray do gardła - 20ml
Argentin-T spray do gardła - 20ml
19,60 zł 12,99 zł
szt.
Rutinoscorbin tabletki powlekane - 150szt
Rutinoscorbin tabletki powlekane - 150szt
14,00 zł 12,50 zł
szt.
Sylveco Arnikowe mleczko oczyszczające - 150ml
Sylveco Arnikowe mleczko oczyszczające - 150ml
19,99 zł 17,99 zł
szt.
Diosmed krem - 40g
Diosmed krem - 40g
16,50 zł 13,99 zł
szt.
CERA+ SOLUTIONS Emolientowa emulsja do kąpieli - 250ml
CERA+ SOLUTIONS Emolientowa emulsja do kąpieli - 250ml
33,20 zł 28,99 zł
szt.
Produkt dnia
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
15,99 zł 12,99 zł
szt.
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
26,00 zł
szt.
Traumon żel - 100g
Traumon żel - 100g
29,00 zł
szt.
CERA+ SOLUTIONS Emolientowy balsam do ciała - 200ml
CERA+ SOLUTIONS Emolientowy balsam do ciała - 200ml
19,60 zł 16,99 zł
szt.
CERA+ SOLUTIONS Emolientowa emulsja do kąpieli - 250ml
CERA+ SOLUTIONS Emolientowa emulsja do kąpieli - 250ml
33,20 zł 28,99 zł
szt.
Woda lecznicza JAN - 5 litrów
Woda lecznicza JAN - 5 litrów
22,00 zł
szt.
Aromatol - 100ml
Aromatol - 100ml
12,95 zł
szt.
Ecomer GOLD olej z wątroby rekina kapsułki - 60szt
Ecomer GOLD olej z wątroby rekina kapsułki - 60szt
50,00 zł 39,00 zł
szt.
Szampon Leczniczy Zdrój - 130g
Szampon Leczniczy Zdrój - 130g
21,99 zł
szt.
Mineralny Szampon Zdrojowy - 200g
Mineralny Szampon Zdrojowy - 200g
19,49 zł
szt.
Imupret N krople doustne - 50ml
Imupret N krople doustne - 50ml
29,00 zł
szt.
Oleofarm Sok 100% z brzozy - 1000ml
Oleofarm Sok 100% z brzozy - 1000ml
9,99 zł
szt.
Srebro Koloidalne - 300ml
Srebro Koloidalne - 300ml
37,50 zł
szt.
MEDIDERM krem - 500g
MEDIDERM krem - 500g
21,50 zł
szt.
Czystek ziele - Cistus incanus - 100g
Czystek ziele - Cistus incanus - 100g
14,50 zł
szt.
Dicloziaja żel - 100g
Dicloziaja żel - 100g
11,50 zł
szt.
ALVEO płyn doustny - 950ml
ALVEO płyn doustny - 950ml
210,00 zł
szt.
Aromatol - 250ml
Aromatol - 250ml
22,95 zł
szt.
Woda lecznicza ZUBER - 5 litrów
Woda lecznicza ZUBER - 5 litrów
28,00 zł
szt.
Bestsellery
Zioła gastryczne Ojca Grzegorza Sroki
Zioła gastryczne Ojca Grzegorza Sroki
14,00 zł
szt.
Krople klasztorne Ojca Grzegorza Sroki
Krople klasztorne Ojca Grzegorza Sroki
19,99 zł
szt.
Krople na żylaki Ojca Grzegorza Sroki
Krople na żylaki Ojca Grzegorza Sroki
19,99 zł
szt.
Zioła nerkowe Ojca Grzegorza Sroki
Zioła nerkowe Ojca Grzegorza Sroki
14,00 zł
szt.
Nalewka czosnkowa Ojca Grzegorza Sroki
Nalewka czosnkowa Ojca Grzegorza Sroki
24,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl