Bezpieczne zakupy oraz dane osobowe

Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu e-zielarski24.pl


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres poczta@e-zielarski24.pl bądź telefonicznie pod numerem 727652208.

Promocje
Naturalny olejek lemongrasowy - 10ml
Naturalny olejek lemongrasowy - 10ml
7,90 zł 6,99 zł
szt.
Ecomer GOLD olej z wątroby rekina kapsułki - 60szt
Ecomer GOLD olej z wątroby rekina kapsułki - 60szt
50,00 zł 39,00 zł
szt.
Bliznasil Forte żel silikonowy na blizny SPF15 - 15ml
Bliznasil Forte żel silikonowy na blizny SPF15 - 15ml
34,90 zł 29,99 zł
szt.
Diosmed krem - 40g
Diosmed krem - 40g
16,50 zł 13,99 zł
szt.
Panthenol pianka - 150ml
Panthenol pianka - 150ml
11,95 zł 9,99 zł
szt.
Bliznasil plastry na blizny 17cm/3.5cm - 3szt
Bliznasil plastry na blizny 17cm/3.5cm - 3szt
89,00 zł 74,99 zł
szt.
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
Synbiotex probiotyk + prebiotyk kapsułki - 20szt
13,00 zł 9,99 zł
szt.
ALVEO płyn doustny - 950ml
ALVEO płyn doustny - 950ml
210,00 zł 175,00 zł
szt.
Muconatural Complete syrop żel - 128g
Muconatural Complete syrop żel - 128g
25,00 zł 19,99 zł
szt.
Produkt dnia
Pyłek kwiatowy - 1000g
Pyłek kwiatowy - 1000g
89,00 zł
szt.
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
Czystek sok 99.8% EkaMedica - 500ml
26,00 zł
szt.
Minerały Franciszkańskie - 500g
Minerały Franciszkańskie - 500g
65,00 zł
szt.
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
Zabłocka Mgiełka Solankowa - 950ml
15,99 zł
szt.
Woda lecznicza ZUBER - 5 litrów
Woda lecznicza ZUBER - 5 litrów
28,00 zł
szt.
Imupret N krople doustne - 50ml
Imupret N krople doustne - 50ml
29,00 zł
szt.
Srebro Koloidalne - 300ml
Srebro Koloidalne - 300ml
37,50 zł
szt.
Bliznasil Forte żel silikonowy na blizny SPF15 - 15ml
Bliznasil Forte żel silikonowy na blizny SPF15 - 15ml
34,90 zł 29,99 zł
szt.
Neosine Forte syrop - 100ml
Neosine Forte syrop - 100ml
24,90 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl