Informujemy, że będziemy przetwarzać przekazane dane osobowe wyłącznie w celu realizacji składanego zamówienia. Szczegóły w Regulaminie.
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Syrop Malinowy - 660g
Opis
SYROP MALINOWY "POLSKA RÓŻA"
Nowoczesna technologia i szacunek dla tradycji
Tradycyjna receptura
Bez konserwantów chemicznych
Można stosować przy przeziębieniach, jako środek rozgrzewający i powodujący ciepłe pocenie, stosowany jako dodatek do herbaty
Przy częstym stosowaniu łącznie z syropem różanym czyni organizm odporniejszym na przeziębienia
ZAWARTOŚĆ BUTELKI NETTO: 500 ml (660g)
skład: cukier, sok z owoców malin (37%), kwas cytrynowy (regulator kwasowości)
WYSOKA JAKOŚĆ
Naturalna barwa
Naturalny aromat uzyskany z owoców
Bez konserwantów chemicznych
Ze względu na naturalny osad przed użyciem wstrząsnąć
SYROP MALINOWY
Dzięki zastosowanej tradycyjnej recepturze, syrop zachowuje wspaniały naturalny smak i aromat.
Właściwości lecznicze syropu są pomocne w przeziębieniach oraz stanach obniżonej odporności
jako środek rozgrzewający i delikatnie napotny dodawany do gorącej herbaty.
W domowej kuchni syrop może być stosowany do budyniu, jogurtów, herbaty itp., jako doskonały sos do naleśników i lodów,
a także do drinków. Może być również doskonałym wartościowym substytutem cukru.
Syrop malinowy ma wysoką wartość leczniczą i smakową. Stosowany wraz z nektarem lub syropem z owoców róży
jest nieoceniony w walce z przeziębieniem, grypą i katarem. Działa napotnie i przeciwgorączkowo. Uśmierza także dolegliwości reumatyczne.
Zawiera cenne składniki takie jak antocyjany, kwasy owocowe i witaminę C.
Napój sporządzony z ½ szklanki nektaru z owoców róży + 2 łyżki stołowe syropu, rozcieńczony ciepłą lub gorącą wodą, pity co 3 godziny znakomicie pomoże dziecku kiedy wróci zziębnięte do domu. Ustrzeże przed przeziębieniem, a w trakcie leczenia infekcji pomoże znieść łatwiej chorobę i wrócić do zdrowia. Syrop malinowy nie zawiera jakichkolwiek dodatków chemicznych. Jest pasteryzowany i nieklarowany. Na dnie znajdziecie Państwo wartościowe, przetarte cząstki tkanki owocowej. Dlatego przed spożyciem należy wstrząsnąć.
Maliny są źródłem ważnych dla organizmu substancji odżywczych. Są wśród nich witaminy: C, E, A, PP, B1, B2, B6, kwas pantotenowy i biotyna. Makro i mikroelementy: wapń, potas, cynk, miedź, żelazo, magnez i mangan. Owoce mają dużą zawartość błonnika i pektyn, garbników, antocyjanów, puryn, lecytyny i fitosterolu. Maliny są również bogate w kwasy organiczne, m.in.: kwas jabłkowy i cytrynowy. Substancje obecne w malinach są ważnymi cegiełkami budującymi na co dzień nasze zdrowie, witalność i dobre samopoczucie.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.